Vaterpolisti Zadra na turniru u Crnoj Gori, Jovančević: ” Nadamo se najboljem!”

U crnogorskoj Budvi danas počinje drugi A-1 regionalni vaterpolski turnir, na kojem će nastupiti i VK Zadar 1952. Igrači trenera Gorana Jovančevića će u tri dana odigrati čak četiri utakmice, prvi protivnik Zadranima je Budva večeras od 21.15 sati. Sutra će snage odmjeriti s Cattarom iz Kotora, dok u subotu igraju protiv reprezentacije Slovenije i Primorca. Prioritet zadarskim vaterpolistima jest prvenstvo Hrvatske, dok će regionalni turnir poslužiti kako bi se momčad što bolje pripremila za oglede s hrvatskim predstavnicima u domaćem prvenstvu.
Uoči turnira u Budvi, Primorac je vodeći s tri pobjede, dok Zadar na omjeru 1-1.
Goran Jovančević i njegovi momci na put su krenuli rano jutros, zadarski “head-coach” priželjkuje što više bodova, iako zbog ozljede nedostaje jedan igrač.
 – U Budvi se nadamo najboljem. Sa svima trebamo ući u utakmicu kako bi pobijedili! Primorac je u odnosu na ostale klubove favorit na ovom natjecanju. Turnir u Crnoj Gori moramo u potpunosti iskoristiti kako bi se što bolje uigrali. Susreti se boduju za nacionalnu ligu, zbog toga nam je cilj ostvariti što bolji rezultat i osvojiti što više bodova. Naravno da nećemo zanemariti ni regionalnu ligu, ali tu nemamo nekog imperativa. Na put jedino nije krenuo Lovre Zelić zbog puknuća bubnjića, zaključio je Jovančević.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...