NŠK Sveti Mihovil nakon 4. kola na vrhu ljestvice 2. ŽNL

Ovu sezonu seniori NŠK Sveti Mihovil igraju u 2. ŽNL Zadarskoj, a poslije 4. kola odigranog jučer, 14. listopada, i nadalje su na vrhu ljestvice s osvojenih 10 bodova. Otočki nogometaši su od dosad četiri odigrane utakmice tri završili s pobjedom i jednim remijem, donosi portal Otok Pašman.

Svoju odličnu igru Sveti Mihovil je ove sezone započeo 29. rujna pobjedom nad NK Arbanasi rezultatom 3:1. Za otočane je u toj utakmici Josip Zelenčić uspješno svladao protivničkog golmana već u 12. minuti. Gosti su izjednačili u 32. minuti, ali za 10 minuta je Josip Zelenčić svojim drugim pogotkom vratio otočane u vodstvo dok je Marko Pedišić u 82. minuti povisio na konačnih 3:1.

Utakmica 3. kola odigrana 5. listopada protiv domaćina iz Novigrada također je završila 1:3 u korist Svetog Mihovila; pobijedili su golovima mladih igrača Andree Vidova i Leona Cukra te prekaljenog Frane Vidova. Dva dana kasnije, 7. listopada otočani su odigrali zaostali susret 1. kola protiv NK Podgradina, a utakmica je završila neriješeno bez pogodaka.

Jučer, 14. listopada u popodnevnim satima na nogometnom igralištu u Sutomišćici je odigrana utakmica 4. kola kada je Sveti Mihovil ugostio NK Raštane. Otočani su odličnom igrom golovima Vojvodića, Pupe (2), Mat. Pedišića i J. Ortulana nadigrali protivnike s visokih 5:1 osvojivši još 3 boda te tako s 10 bodova i dalje predvode ljestvicu lige.

Sljedeću subotu, 21. listopada Sv. Mihovil putuje na gostovanje u Debeljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...