Mlađi juniori VK Zadar 1952 osvojili broncu na Kupu Hrvatske, trener Marin Stipić: “Turnir su odradili muški, baš kako i treba!”

Mlađi juniori Vaterpolo kluba Zadar 1952 osvojili su brončanu medalju za završnici Kupa Hrvatske koja je održana u bazenu Višnjik. U utakmici za treće mjesto igrači trenera Marina Stipića su bili bolji od zagrebačkog Medveščaka rezultatom 8:7.

Marin Stipić, 29-godišnji trener mladih zadarskih vaterpolista ponosan je na uspjeh darovite generacije, ali ističe i kako je turnir bio iznimno naporan za njegove igrače.

– Možemo biti zadovoljni s broncom iako je turnir za naše mladiće dosta naporan jer smo odigrali čak šest utakmica u 63 sata. Odradili su turnir baš onako muški, kako i treba, ostavili su doslovno zadnji atom snage u bazenu. Ponosni smo svi u klubu na ovaj uspjeh darovite generacije. Uistinu nam je bilo lijepo igrati pred domaćom publikom. Priželjkivali smo medalju, mogu slobodno kazati kako je postignuti rezultat realan, naravno, da smo htjeli otići do samog kraja. U polufinalu je Mornar jednostavno bio bolji protivnik i potpuno zasluženo ušao u finale. Naši momci koji su igrali Kup su 2007. godište i nisu više u uzrastu mlađih juniora, sada ulaze u kategoriju juniora dok je nekolicina njih priključena i seniorskoj momčadi. Mlađi juniori su nam sada momci 2008. godište i mlađi, pred kojima je nastup u domaćoj ligi u konkurenciji deset klubova, zaključio je Stipić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...