Goran Jovančević realan nakon turnira u Budvi: “Osnova svega je što veći broj treninga!”

Vaterpolisti Zadra 1952 u Budvi su na drugom turniru A-1 regionalne lige ostvarili učinak od dvije pobjede i dva poraza. Igrači Gorana Jovančevića slavili su u dvobojima protiv Budve i reprezentacije Slovenije, dok su poraženi od klubova iz Kotora, Cattara i Primorca.

Goran Jovančević ističe kako je rezultat ostvaren u Budvi realan, ali i kako je od potrebno imati što veći broj treninga jer njegova momčad još nije postigla optimalnu formu.

– Prije sezone ostvareni učinak na regionalnom turniru u Budvi bih objeručke prihvatio. Jedino nisam zadovoljan s utakmicom protiv Cattara gdje smo odigrali najlošije ove sezone. Dvoboj s Primorcem je realnost jer su na višoj razini u odnosu na nas, tu nemam što prigovoriti igračima. Novi igrači se još nisu prilagodili na naš način igre, za to će nam trebati određeno vrijeme kako bi se napadački i obrambeno podignuli na viši nivo. Ne ide to samo nakon nekoliko utakmica i treninga. U prvom redu moramo odraditi što više zajedničkih treninga, to je osnova svega! Uoči početka sezone smo znali da ćemo imati problema. Naime, kada pobijediš dvije – tri utakmice, događa se da nam “apetiti” počnu rasti pa se stvara nerealna slika. Očekuje nas sada i domaća utakmica protiv KPK s Korčule, ali termin susreta još nije poznat. Nakon toga na rasporedu je četvrtfinale Kupa Hrvatske koji će se igrati u Zagrebu i Šibeniku, sutra je ždrijeb, nakon čega ćemo saznati tko nam je protivnik, zaključuje Jovančević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...