Stolnotenisači Donata otvaraju novu sezonu Superlige, Davor Karlović: “2025. godine Zadar će biti domaćin Europskog seniorskog prvenstva!”

Stolnotenisači zadarskog Donata u subotu s početkom u 14 sati u maloj dvorani Gripe, otvaraju u gostima kod Splita novu sezonu u Superligi prvenstva Hrvatske.

Trener Donata, Davor Karlović, optimist je uoči početka nove prvenstvene sezone:

– Spremni smo! Pripremno razdoblje smo odradili kvalitetno. Imali smo dugu pauzu nakon prošlogodišnjeg prvenstva, tako da je teško bilo što prognozirati. Najvažnije je da nemamo ozlijeđenih igrača. Idemo odigrati najbolje što možemo, iako je Split kvalitetom ravnopravan s nama, ali nadam se pobjedi. Lani smo završili kao šesti od dvanaest momčadi, dok ove godine očekujem iskorak više. Imali smo jednu promjenu u momčadi, otišao je Antonio Goja u STK Zadar, a stigao nam je Davorin Pomgrac iz STK Zagreb.

Karlović nam je otkrio i jednu “bombu”:

– Kao domaćini i dalje ćemo igrati u dvorani Bagat, ali odobrena su sredstva na Gradskom vijeću za izgradnju novu dvoranu na Višnjiku te se nadam da ćemo što prije useliti u nju. 2025. godine Zadar će devedeset posto dobiti domaćinstvo Europskog ekipnog seniorskog prvenstva za muškarce i žene, koje će se održati u ŠC Višnjik, i to u tri dvorane. Vlada RH je već dala suglasnost za domaćinstvo, očekuje se samo konačna potvrda Europske stolnoteniske federacije, zaključio je Davor Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...