Nije HNK Zadar prvi, nego HV Posedarje, Marko Pinčić: “Želimo biti prvi i ući u viši rang natjecanja!”

Hit četvrtog ranga natjecanja, 3. NL-jug, svakako je Hrvatski vitez Posedarje koji nakon dva odigrana kola ima stopostotni učinak. U prvom kolu slavili su kod kuće protiv Neretve Metković s 6-1, dok su jučer u Mravincima pobijedili Slogu rezultatom 0-1.

U trećem kolu sljedeće subote od 16.30 sati, HV Posedarje na igralištu “Gordan Demo” dočekuje GOŠK Kaštela.

Trener HV Posedarje, 50-godišnji Marko Pinčić, istaknuo je kako će njegova momčad učiniti sve kako bi na kraju bili prvi i ušli u viši rang natjecanja:

– Naši rezultati nisu uopće neočekivani! Igramo dobro, znamo koji nam je cilj i želimo uživati u svemu tome. Momčad ima kvalitetu, spremni smo na velike stvari, moramo biti ravnopravni s ostalim momčadima u vrhu. Jednostavno, želimo bit prvi i ući u viši rang! Naš roster je sastavljen od igrača iz Zadra, tako da mogu slobodno kazati kako imamo pravu zadarsku momčad. U subotu nam dolazi GOŠK Kaštela, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo te da zadržimo prvo mjesto na ljestvici, nastojat ćemo nastaviti pozitivni niz. Ovim putem želim zahvaliti našim vjernim navijačima koji nam pružaju veliku podršku, ali i Upravi kluba koja je maksimalno uz nas, kazao je Marko Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...