Netflix nudi igre temeljene na omiljenim serijama i sprema se za lansiranje novog serijala igara ‘Netflix Stories’

Vjerojatno niste to ni znali, ali Netflix nije samo za gledanje serija i filmova. Ovaj streaming div nudi i mogućnost igranja igrica inspiriranih njihovim popularnim serijama, a priprema se za lansiranje nove serije interaktivnih narativnih igara pod nazivom ‘Netflix Stories’, javlja Chill portal.

Netflix aplikacija na telefonu možda nije bila tvoj najčešći izbor za zabavu, osim u hitnim situacijama poput kašnjenja vlaka. No, to bi se moglo promijeniti jer Netflix nudi niz igara za Android i iOS temeljene na njihovim omiljenim serijama koje možeš igrati sa svog mobilnog uređaja. Najbolje od svega, ova ponuda dolazi besplatno uz tvoju pretplatu na Netflix.

Iako ova vijest nije posve nova – ova značajka je dostupna gotovo dvije godine – mnogi korisnici nisu bili svjesni te mogućnosti. Pronalaženje igara na Netflixu može biti izazovno, ali nakon pažljivog traženja, možeš ih pronaći pod nazivom ‘Mobile Games’.

‘Netflix Games’, kako se zove ogranak za igre na ovoj platformi za streaming, lansiran je s pet mobilnih igara temeljenih na serijama poput ‘Igra lignje’ i ‘Stranger Things’, ali i s nekoliko drugih zabavnih naslova. Od tada su dodane nove igre temeljene na drugim popularnim serijama, javlja Chill portal.

No, ono što je novo i uzbuđujuće je ‘Netflix Stories’. Ove igre nude potpuno različito iskustvo igranja, jer su narativne igre koje omogućuju igračima da budu aktivni sudionici u interaktivnom narativnom iskustvu. Prva igra ovog tipa koja će biti dostupna je ‘Ljubav je slijepa’, a pokrenut će se 19. rujna, kratko prije lansiranja 5. sezone popularne reality serije pod istim nazivom. Očekuj i druge ‘Netflix Stories’ igre, uključujući verzije temeljene na serijama ‘Kuća od papira’ i ‘Virgin River’.

Netflix također radi na posebnoj aplikaciji za igre kako bi olakšao korisničko iskustvo. Stoga, ako si Netflix pretplatnik i zaljubljenik u serije i igre, imaš mnogo razloga za uzbuđenje, vjeruju u Netflixu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...