Gdje se jede najbolji roštilj u Zadru i okolici? Gastro tražilica u novom serijalu otkriva gdje se dobro jede, a da vas ne oderu do gole kože

Dok neki tvrde kako su sve cijene na Jadranu od uvođenja eura znatno porasle mi smo ipak pronašli i onu drugu stranu priče. U suradnji s popularnim YouTube kanalom Gastro tražilica (tag na kanal) koji se bavi recenziranjem restorana i preporukom lokacija gdje se dobro jede, donosimo vam priču o restoranu u Vrsima koji je sve popularniji među lokalnim, ali i stranim gostima.

Radi se o Capo Grill Vrsi simpatičnom obiteljskom restoranu u mjestu Vrsi-mulo gdje ćete pojesti izvorni leskovački roštilj pripremljen od pravih majstora iz Leskovca. Kakva je točno hrana u ovom restoranu, koje su cijene te što se najviše svidjelo poznatom gurmanu i novinaru Miroslavu Mirkoviću donosimo vam u novom videu Gastro tražilice!

U sljedeća dva tjedna očekuje vas serijal iz Zadra i okolice u kojem će ekipa iz Gastro tražilice recenzirati i objavljivati iskustva iz najboljih restorana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...