Foto video film atelje Karin poziva u subotu na otvorenje izložbe Kličevica

U subotu, 26.08.2023. u 12,00 sati Foto video film atelje Karin otvara izložbu fotografija – Kličevica – prostoru Geobiro Stojanović, Benkovac Šetnica kneza Branimira 22A.

Ovaj program proizašao je kao potreba daljnjih organiziranja radionica na području Karina, temeljem izraženih želja i potreba djece i mladih.

Foto video film atelje Karin je neprofitna nevladina udruga osnovana 2015. godine, članica je Zajednice tehničke kulture Zadarske županije od 2022. godine. To je strukovna udruga tehničke kulture u koju se slobodno udružuju fizičke i pravne osobe zbog ostvarivanja javnih potreba  u fotografskoj kulturi, u poticanju i promicanju umjetničkog stvaralaštva, fotografskog amaterizma i izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja. Djelatnosti FVFA Karin obuhvaćaju odgoj, obrazovanje i osposobljavanje djece i mladih za stjecanje tehničkih i informatičkih kompetencija i vještina na području fotografije.

Rad se temelji na stručnom podučavanju iz povijesti o modernoj fotografiji, razvijanju kreativnog pristupa i praktičnoj primjeni stečenog znanja, promoviranju inovativne umjetničke prakse na polju fotografije i novih medija koje potiču pozitivne društvene promjene te razvoj i promišljanje o održivom razvoju kroz fotografije.

Aktivnosti su namijenjene djeci i mladima početnicima, ali i onima s određenim fotografskim iskustvom. Organiziraju se u slobodno vrijeme. Radionice su besplatne za polaznike, tako da  imaju i značajnu preventivnu socijalnu i turističku ulogu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...