Ena Škoda konačno može hodati uz pomoć štaka; Obitelj zahvaljuje svima na pomoći i poziva na daljnju podršku

Napokon nam od mlade Ene Škoda stižu bolje vijesti. Naime, kako se navodi u objavi na stranici “Pomozimo Eni Škoda da prohoda”, napokon može hodati.

– Nakon što je prošlo manje od mjesec dana od kad smo obavili kontrolni pregled u bolnici St. Gallen u Švicarskoj na kojem nam je dr. Klima priopćio da Ena konačno može stajati na svoju lijevu nogu i hodati uz pomoć štaka, što prije nikako nije smijela, veselog srca želimo podjeliti sa vama da Ena iz dana u dan sa osmjehom na licu sve više hoda i vježba po doktorovim uputama, prenosimo iz objave.

No, uskoro je čeka još jedan put:

– A mi gledajući je već sad strepnjom odbrojavamo dane kada trebamo krenuti na još jedan put za Švicarsku na kontrolni pregled koji je za manje od mjesec dana za kojeg se nadamo da neće doći do nekih razočaravajućih vijesti. Te se ovim putem još jednom želimo zahvaliti svima vama koji na bilo koji način pomažete Eni i koji vjerujte u nju i dajete joj riječi potpore. Ovim putem molimo sve vas da nam i dalje pomognete u troškovima koji nas cijelo vrijeme prate a ne finacira HZZO kako cijela ova muka i cijeli ovaj Enin trud ne bi propao.

Pomoći možete na broj računa Enine majke:

Ivana Škoda
HPB banka:
Iban:HR8223900013211653263
Donacije za Enu Škoda.

Donacije iz inozemstva na devizni račun:

Ivana Škoda
HPB banka:
Iban:HR8223900013211653263
SWIFT/BIC: HPBZHR2X
Donacije za Enu Škoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...