Doris Dragović uz poruku kako je vjera uvijek vodi, objavila fotografiju s prozirnom majcom iz mladih dana

Doris Dragović, hrvatska glazbena zvijezda, prisjetila se početaka svoje bogate karijere. Na Instagramu je objavila fotografiju iz mlađih dana u kojoj pozira u prozirnoj majici i farmericama, piše Chill portal.

“Svaki čovjekov dan nosi puno izazova. Ponude je uvijek puno, a izbora malo. Osobno gledam uvijek gdje su uska vrata… Tuda idem. Na ta uska vrata. Stoga, da, vjera me je uvijek vukla, čak i ako sam posustajala”, napisala je Doris u opisu fotografije.

Njezini vjerni pratitelji su joj u komentarima uputili brojne komplimente.

“I prije i sada jedna od najljepših žena”, “Oduvik ste najlipša žena na estradi”, “Oduvijek lijepa dama s izuzetno divnim glasom”, samo su neki od komentara.

Doris je aktivna na glazbenoj sceni više od 40 godina. Rođena je u Splitu 1961. godine. Ime Doris je dobila po svojoj majci, koja se također zvala Doris.

Doris je svoju glazbenu karijeru započela 1980-ih godina. Osvojila je brojne glazbene nagrade, a 1986. godine je predstavljala Jugoslaviju na Euroviziji s pjesmom “Željo moja”.

Doris je izdala više od 20 albuma i snimila brojne hitove. Neki od njezinih najpoznatijih pjesama su “Željo moja”, “Sve je nekako s tobom bilo”, “Marija Magdalena”, “Ti si moj san” i “Malena”, piše Chill portal.

Doris je i dalje aktivna na glazbenoj sceni. Pjeva koncerte širom Hrvatske i regije, a također je i članica žirija u popularnom glazbenom showu “The Voice”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...