Do nesreće, u kojoj je ozlijeđen motociklist, došlo jer je Francuz oduzeo prednost i sudario se s motociklom

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 01. kolovoza 2023. godine u Zadru, teže tjelesne ozljede zadobio je vozača motocikla.

Kako smo jučer izvijestili, oko 12.00 sati na Poluotoku na raskrižju ulica Liburnska obala i Lančana vrata došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl.

– Do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnji državljanin Francuske upravljao automobilom zagrebačkih registarskih oznaka te dolaskom do raskrižja oduzeo prednost prolaska i sudario se s motociklom zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara i pada, vozač motocikla je ozlijeđen te je radi pružanja daljnje liječničke pomoći, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, utvrđeno je policijskim očevidom.

Na mjestu događaja policija je provela očevid te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača automobila, podnijeti kaznenu prijavu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...