Denis Pleslić: “Ne želim komentirati je li me Enio postavio u KK Zadar, rezultati su ocjena moga rada!”

Nakon što je jučer na našem portalu predsjednik KK Opus Puntamika, Miro Dundov, izjavio kako im otkad je došao Rajko Vidaković, KK Zadar uzima talentirane mlade igrače, željeli smo čuti i “drugu stranu medalje”. Sportski direktor KK Zadar, Denis Pleslić koji je jučer održao sastanak s čelnim ljudima Puntamike, odmah nam je objasnio zbog čega je došlo do nepotrebnih trzavice između dva Kluba.
– Od samog početka ovog prijelaznog perioda sam bio u kontaktu s predsjednikom KK Opus Puntamika, Mirom Dundovom, sportskim direktorom Marinom Pijacom, kao i s Teom Petanijem. Imali smo nekoliko razgovora o načinu međusobne suradnje. Puntamika je klub koji se riješio dugova i koji ponovno želi “stati na noge”. Dundov, zajedno sa svojim suradnicima ulaže puno energije kako bi se vratila ona “stara” Puntamika. Vodstvo njihovog Kluba je “potpuno u košarci”, imaju veliki motiv te ih u potpunosti respektiram. Jedino se dogodio mali “šum u komunikaciji” kod našeg voditelja omladinskog pogona Rajka Vidakovića. Treba biti poznato na koji način dva Kluba trebaju razgovarati, ne smije se ići “okolnim putem”! Razgovarati moraju sportski direktori oba Kluba, jasan je Pleslić i nastavlja:
– Jučer smo s vodstvom Puntamike održali još jedan sastanak na kojem je iz KK Zadar nazočio, osim mene, i Vidaković. Ponovili smo cijelu priču te dogovorili kako naša suradnja mora biti kvalitetna i pozitivna. Postoji obostrana želja za suradnjom i smatram kako neće biti nikakvih problema, sportski direktor KK Zadar ističe kako imaju igrače koji mogu igrati i na mjestu organizatora igre:
– Roster je zatvoren! Imamo mi u svojim redovima igrače koji mogi igrati i na mjestu playmakera, na upit je li ga u Klub postavio Enio Meštrović, kako pojedinci nagađaju, Pleslić odgovara:
– Ne želim to komentirati! Što se tiče moga rada u KK Zadru, rezultat je mjerilo i ocjena svega. Uostalom, neka to drugi prosude, zaključio je Denis Pleslić.
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...