Damir Burčul oštro poručio: “Dino Martinović je obični glumac, Udruga Grad košarke ima većinu u NO KK Zadra!”

Nadzorni odbor KK Zadar trenutno broji šest članova, ostaje upražnjeno još jedno mjesto koje će popuniti netko iz redova zadarskih političara. Tu spadaju nezavisni Damir Dado Burčul, dr. Damir Biloglav iz Domovinskog pokreta, Nezavisna lista Enija Meštrovića, Akcija mladih i SDP.

Dado Burčul otvoreno je progovorio o tome ima li volju ući u Nadzorni odbor KK Zadar, ali je uputio i kritiku za Udrugu Grad košarke:

– Nitko me nije kontaktirao, ali ako me netko predloži, a to bi trebao biti Grad Zadar, onda bih razmislio hoću li ući u Nadzorni odbor. Sve s ciljem kako bih doveo “situaciju u ravnotežu”, te da se zna što NO smije raditi, a što ne. Udruga Grad košarke ima većinu u NO KK Zadar! Naime, predsjednik Nadzornog odbor Dino Martinović se priklonio preostaloj dvojici članova koji su iz Udruge Grad košarke, Kljajiću i Travici. Imaju većinu, i još se foliraju i glume glumu! Taj Martinović je obični glumac i ne zna više na čijoj je strani, zatim taj neki Kljajić, pa onda neki Travica, sve neki veliki košarkaški stručnjaci! Oni se čak u košarku razumiju, umjesto da rade ono što je u nadležnosti Nadzornog odbora i da kontroliraju financije. Osamdeset i nešto posto novaca KK Zadru daje Grad Zadar, odnosno pročelnik za financije Ivan Mijolović, a ne Nadzorni odbor! Onda kada Udruga Grad košarke kupi dionice Kluba, ako Grad Zadar to raspiše, ili ako pronađu sponzora od 2 milijuna eura, neka onda vladaju, jasan je Burčul i opet nastavlja o spomenutoj udruzi:

– Udruga Grad košarke radi nešto što je nelegalno, naime, petljaju se u struku i omladinski pogon Kluba. Još govore za mene ovi iz Grada košarke da me uhljebio Enio Meštrović, jednostavno ih ne j…m ni dva posto! Ta Udruga je preagresivna i “gura”nešto a da i sama ne zna točno što. Slažem se s onim što sam pročitao, da netko iz konobe želi vladati KK Zadar. Ponavljam, Dino Martinović se priklonio Udrugi Grad košarke, a tko ga usmjerava iz Grada Zadra, to ne znam.

Za kraj je Dado imao i znakovitu poruku.

– Nije istina da sam produžena ruka HDZ-a. Jedina prava istina je da sam se s HDZ-om sukobio upravo zbog KK Zadra, te da sam iz tog razloga i napustio tu stranku, zaključio je Damir Dado Burčul.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...