Arsen Travica iz NO KK Zadar: “Stavio bih i skuplje ulaznice, predstečajna će se rješavati kada na nju dođe red!”

Košarkaši Zadra večeras od 19 sati dočekuju američku momčad Brigham Young, sveučilište za koje je igrao i velikan svjetske košarke Krešimir Ćosić. Popularnim “Cougarsima”, što u prijevodu znači “pume”, bit će to treće gostovanje u Zadru.

Prvu pripremnu utakmicu igrača trenera Danijela Jusupa, najavio je i član Nadzornog odbora, Arsen Travica, koji poziva sve ljubitelje košarke da u što većem broju dođu u Krešin dom:

– Veseli me jer se obitelj Krešimira Ćosića jako angažirala te pruža veliki doprinos oko organizacije večerašnje utakmice. Ovaj događaj ima puno veću vrijednost od bilo koje drugog susreta. Pozivam sve Zadrane neka dođu večeras, kako uspomena na Krešu nikada ne bi bila zaboravljena. Vidjet ću kakve su mi poslovne obaveze te se nadam da ću uspjeti doći.

Travica se osvrnuo i na cijene pretplata u novoj sezoni:

– Natječaj za novog direktora Kluba će biti onda kada se kompletira Nadzorni odbor, ali ne znam kada će to biti! Ako novi članovi uđu u NO isti su dobrodošli, a ako ne, Nadzorni odbor će svejedno raditi. Trenutno smo usredotočeni oko prodaje pretplata za novu sezonu, to je Klubu od izuzetne važnosti. Da se mene pita, stavio bih i veće cijene ulaznica! Govorim to iz razloga jer momčad Zadra igra dobro i užitak ih je gledati. Svi građani Zadra zahtijevaju da KK Zadar posluje samoodrživo, samim time kvalitetan rad i igre momčadi opravdavaju ovakve cijene ulaznica – koje nisu previsoke! Ljudi kojima je do nečega stalo i koji nešto vole, će izdvojiti novac.

Predstečajna nagodba bi se, kako je istaknuo Travica, počela rješavati kad na nju dođe red.

– Predstečajna nagodba će se rješavati tijekom ove sezone. Kada bude u planu, ista će se rješavati! Želim reći kako predstečajna nagodba još nije u redu za izvršenje. Nastojimo prikupiti što više sredstava kako bi je mogli riješiti, pa i od pretplata. Isto tako, vjerujemo da ćemo od prihoda koje Klub ostvari tijekom sezone namiriti sva dugovanja, i da će KK Zadar uspješno poslovati, zaključio je Arsen Travica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...