Što se to događa? Nastavlja li se odlazak zadarskih mladića iz KK Zadra? Karamarko: “Ostanak ovisi o tome hoću li igrati ili neću!”

Gabriel Karamarko (19 god,193 cm) dojučerašnji junior KK Zadar, trenutno se nalazi na pripremama hrvatske reprezentacije U-20 koju vodi Jeronimo Šarin. Završne pripreme su u Laškom u Sloveniji. Pred početak Europskog prvenstva koje će se održati u grčkom Heraklionu od 8. do 16. srpnja, Hrvatska će odigrati još dvije pripremne utakmice protiv reprezentacije Slovenije. Prva je večeras od 18.30 sati, dok je druga je na rasporedu sutra od 13.30 sati.

Pred početak jutarnjeg treninga javio nam se talentirani Gabriel Karamarko, kojeg smo upitali hoće li ostati i dalje u KK Zadru, ili će otići u redove novog člana HT Premijer lige, KK Dubrovnik:

– Radimo uglavnom na taktičkim detaljima, imamo još dvije prijateljske utakmice sa Slovencima, nakon čega krećemo na EP, o mogućem odlasku iz KK Zadra, Gabriel kaže:

– Za sada sam još uvijek igrač Zadra jer s Klubom imam ugovor. U KK Zadru sam završio juniorski staž, a hoću li ostati ovisi o tome hoću li igrati ili neću, znat ću nešto više za tjedan ili dva, kratko je kazao Karamarko, nakon čega je otišao na trening.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...