Sprema se veliki koncert u čast Tomislava Ivčića 17. kolovoza na Forumu, nastupaju najpoznatija hrvatska pjevačka imena

Ove godine obilježava se 30 godina od preranog odlaska Tomislava Ivčića, poznatog hrvatskog skladatelja i pjevača pa se u suradnji s obitelji, Gradom Zadrom i Zadarskom županijom, pokrenula realizacija velikog koncerta koji će se dogoditi 17. kolovoza 2023 godine na zadarskom Forumu ispred crkve sv. Donata.

Koncert će izravno prenositi Hrvatska televizija i Hrvatski radio s početkom u 21.00 sat, a ulaz na koncert će biti slobodan za publiku.

Da se zasigurno radi o koncertu koji će imati visoku umjetničku razinu dokazuje činjenica da su svoje nastupe potvrdili sljedeći izvođači: Zorica Kondža, Doris Dragović, Tedi Spalato, Neno Belan, Matija Cvek, Mija Dimšić, Ivana i Marija Husar, Jure Brkljača, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Ivica Sikirić-Ićo, Mladen Grdović, grupa Forum i dr.

Za aranžmane i orkestar će biti zadužen Saša Miočić, poznati zadarski glazbenik, glazbeni producent i aranžer. Orkestar će činiti osmeročlani bend sastavljen od vrhunskih glazbenika kojemu će biti pridodan poznati Zadarski komorni orkestar sačinjen od 18 gudača, s kojim inače ravna maestro Ivan Repušić.

Za scenografiju će biti zadužena tvrtka PLAN B  odnosno, poznati zadarski scenograf  Neven Stojaković, od tehnike će na raspolaganju biti: veliki razglas, rasvjeta sa 70 uređaja, aluminijska konstrukcija s krovištem, led ekrani 30 m2 i sv. Donat kao moguća dodatna pozicija za projekcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...