Niskotarifni Ryanair objavio ponudu povoljnih letova za blagdane, ali…

Iako se irski avioprijevoznik hvali da je hrvatskim putnicima ponudio rekordan broj sjedala za zimski red letenja, dio putnika ipak je ostao neugodno iznenađen jer u rasporedu nema nekoliko linija.

Najpoznatiji i najveći europski niskotarifni avioprijevoznik (LCC) Ryanair objavio je na svojim stranicama priopćenje u kojem najavljuje zimski red letenja za Hrvatsku. Iako je vrhunac gužve i prometa u ljetnoj sezoni u zračnim lukama kompanije upravo sada bruse zadnje detalje oko manje frekventnih zimskih rasporeda.

Zimski, odosno ljetni red letenja u vrlo uniformiranoj i strogo propisanoj avijaciji smjenjuju se krajem listopada i početkom ožujka, najčešće u noćima kada se pomiču kazaljke na satu. Ryanair se tako hvali da će ove zime putnicima iz hrvatske ponuditi rekordnih 404 tisuće sjedala na letovima prema europskim destinacijama do kojih će se moći za najmanje 29.99, odnosno 30 eura.

Niske cijene jedan su od ključnih recepata uspjeha Ryanaira pa se tako LCC udomaćio u najvećoj, zagrebačkoj zračnoj luci 2021., a letove još nudi iz Zadra, Pule, Splita, Dubrovnika, Rijeke i Dubrovnika.

– Bilo da se želite malo sunčati, spustiti se na skijaške padine ili uživati u blagdanskoj sezoni u jednom od prekrasnih europskih gradova koji oduzimaju dah, nećete biti razočarani nenadmašnim izborom vrhunskih skijališta, božićnog sajma, sezonske kupovine i zimskog sunca destinacije koje nudimo po najnižim cijenama u Europi – ističe Dara Brady iz Ryanaira.

Naravno, najavljeni zimski red letenja ne znači kako će se i svi planirani letovi dogoditi. Stoga, tek nam ostaje za vidjeti koliko će najavljenih letova Ryanair odraditi prema Zagrebu sukladno rasporedu, a sasvim sigurno je da će u slučaju loše prodaje karata na određenim linijama potencijalno doći i do otkazivanja ranije najavljenih letova, javlja Croatian aviation.

Mi moramo dodati kako smo na stranicama ovog avioprijevoznika uspjeli pronaći spomenute karte iz Zagreba, no ne i letove iz Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...