Zbog MDF-a ispred katedrale bazen, na Poljani sportski poligon

Posljednjeg dana u lipnju, 63. Međunarodni dječji festival svojim će programom pokazati kako je puno više od kulture i umjetnosti, kako je festival dječje radosti obogaćen svim onim što čini kvalitetan rast i razvoj svakog djeteta pojedinačno. Tako će u drugom dijelu programa nastupiti gimnastičari GK Dišpet iz Šibenika i njihovi gosti s početkom u 20 sati na Trgu Poljana. Svoje vještine pokazat će i ulični umjetnici u jednoj posebnoj šetnji povijesnom jezgrom Šibenika.

A pravi spektakl čeka publiku na ljetnoj pozornici gdje će dvije večeri u nizu gosti iz Vijetnama – Vietnam National Puppetry Theater zbog kojih je samo za ovu priliku ‘sagrađen’ bazen na Trgu Republike Hrvatske. Nema sumnje da će predstava „Pretci” biti pravi hit festivala baš kao i svaka predstava dosad na 63. MDF-u bilo da je riječ o ljetnoj pozornici, daskama koje život znače u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku gdje večeras nastupaju gosti iz Belgije – Cie La Tet a l’Evers ili pak programu ulica i trgova.

I večeras čitaju važni Šibenčani i to Vilijam Lakić, ravnatelj Gradske knjižnice Juraj Šižgorić, Ante Vrban, arhitekt, Danči Mihovilčević, dr. med., anesteziologinja, Zvonko Varošanec, TV i radijski voditelj, glazbenik, novinar, režirao jedno od otvaranja MDF-a.

Program 63. MDF-a pratite i na www.mdf-sibenik.com  .

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...