Šok terapija! Dragan Blatnjak više nije trener HNK Zadra, tko odlazi sljedeći?

Dragan Blatnjak od danas više nije trener HNK Zadar. Sporazumni raskid ugovora dogovoren je na Stanovima uz srdačni stisak ruku te zahvale Blatnjaku za odrađeni posao na travnjaku i tri i pol godine rada u Zadru.

– Žao mi je što nismo uspjeli u kvalifikacijama, odnosno što nismo ostvariti naš glavni cilj, pa je u sportu onda rastanak neminovan. No proveo sam divne tri i pol godine. Osjećam ponos zbog svega učinjenog i činjenice da sam dao cijelog sebe. Došao sam s namjerom da pomognem HNK-u u kojemu sam od prvog dana. Prošli smo dosta toga, ali došlo je vrijeme da krenem svojim putem, kaže Blatnjak i nastavlja:

– Klub je dobar, zdrav je, ljudi koji ga vode rade dobar posao. Uvijek ću biti dio Zadra i uvijek na raspolaganju Klubu. Volim ovaj grad i navijač sam Zadra, ali ovo je bio trenutak u kojemu smo Klub i ja osjetili da je vrijeme za rastanak. Zaista želim da Zadar što prije dođe na mjesto koje zaslužuje, a to je viši rang. Siguran sam da će to vrlo brzo netko ostvariti. U to nema nikakve sumnje, zaključio je Dragan Blatnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...