Petra Bikić s Azurom osvojila drugo i četvrto mjesto: “U Murvici su nam konji sretni jer imaju puno ispaše!”

Na zagrebačkom hipodromu održan je treći po red Memorijalni turnir Žarko Peša Leopard u preponskom jahanju na kojem je sudjelovala i vlasnica i trenerica Konjičkog kluba Zadar, 25-godišnja Petra Bikić.

Ona je jahala na kobili Azura i na visini prepone 90 cm osvojila drugo mjesto, dok je na visini od jednog metra zauzela četvrtu poziciju. Već sljedećeg vikenda, 17. i 18. lipnja, Petra će sudjelovati na 3. kolu Batida kupa GP serije, također na zagrebačkom hipodromu.

– Prezadovoljna sam nastupom, naravno, i s Azurom koja je mlada kobila i koja se još uči. Najvažnije je da Azura napreduje, kako bi se prilagodila prostoru gdje se natjecanja održavaju, jer za nju je ovo još stresno. Na Batida kupu nemam nekih pretjeranih očekivanja iz razloga što ću prvi put s Azurom skakati utakmicu na 110 cm, tako da još ne znam kako će se ponašati, kao što je poznato, Konjički klub Zadar iz Kožina je preselio na novu lokaciju u Murvicu, Petra o tome kaže:

– Tako je, klub je u Murvici gdje imamo puno bolje uvjete za treniranje, dodala bih, da su nam konji jako sretni jer imaju puno ispaše, zaključila je Petra Bikić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...