Nakon otkazivanja u Pirovcu, Let 3 ‘zapalio’ Poljica: “Nitko im se nije ni približio s nekakvom lošom nakanom!”

Načelnik Pirovca otkazao je koncert Let 3, ali zato je bend u punoj kreativnoj energiji i snazi pred više od 3 tisuće posjetitelja odradio vrhunski koncert u Poljicama u Općini Vrsi.

Nije bilo incidenata, provokacija, negodovanja.

Ivan Gulam iz Pirovca otkazao je koncert okarakteriziravši ga kao događaj značajnog sigurnosnog rizika. Jasno je poručio kako su neke izjave članova benda o Hajduku te nedavni događaji na riječkom stadionu tijekom treninga reprezentacije, nakon čega je Marko Livaja odlučio napustiti reprezentaciju, presudili odluci.

Da nije bilo potrebe za dizanjem panike na području Dalmacije, dokazao je subotnji rock spektakl u Poljicama.

Helena Hunčaga, PR menadžerica otkriva nam kakve su bile impresije samih članova benda nakon jedan i pol satnog nastupa.

Samim time da su ostali s nama do četiri ujutro na događaju, mislim da govori koliko im je bilo dobro. Bili su u jednom velikom pozitivnom šoku što je na koncert došlo toliko ljudi. Oduševila ih je sama produkcija, organizacija, stvarno nisu očekivali da jedno tako malo selo pored Zadra može omogućiti takvu atmosferu, kazala nam je Hunčaga.

Zadrani su dokazali da glazba širi pozitivne vibracije, ujedinjuje ljude i stvara ozračje u kojem nema mjesta za nepotrebna sportska i lokalpatriotska prepucavanja.

Helenu pitamo je li postojala zabrinutost zbog animoziteta koji se stvorio kod dijela Hajdukovih navijača, a koji su navodno u Pirovcu prijetili ‘demoliranjem sela i bacanjem benda u more’?

Sami članovi Let 3 nisu imali bojazni, mi smo imali zrnce sumnje da bi se možda moglo nešto dogoditi, palo nam je na pamet. No, nitko im se nije ni približio s nekakvom sličnom nakanom. Imali smo podršku policije i mještana koji su sve čuvali, zadovoljno zaključuje menadžerica događaja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...