Matej Nevešćanin završio nastup u Poljskoj, slijedi SP u Japanu: “Moram maksimalno ‘izbrusiti’ formu!”

Matej Nevešćanin završio je svoj nastup na Europskim igrama u Poljskoj. 16-godišnji zadarski skakač u vodu osvojio je deseto mjesto u sinkro skokovima s tri metra zajedno s Lukom Martinovićem iz Zagreba. Podsjetimo, Matej je u skoku s jednog metra osvojio osamnaesto, dok je s tri metra zauzeo dvadeseto mjesto. Dodajmo kako je u Poljskoj nastupilo gotovo 7 tisuća sportaša iz 48 zemalja.

Matej Nevešćanin je zadovoljan rezultatima, te najavljuje skorašnje Svjetsko prvenstvo u Japanu koje će se održati od 14. do 30. srpnja:

–  Stekao sam veliko iskustvo jer sam prvi put nastupio u konkurenciji seniora. Zadovoljan sam rezultatima, jer su na natjecanju sudjelovali najbolji svjetski skakači u vodu, uostalom, nisam ni imao nekih velikih očekivanja uoči Europskih igara. Smatram kako uz trud i rad mogu ostvariti i bolje rezultate. Za nešto više od desetak dana očekuje me Svjetsko seniorsko prvenstvo u japanskoj Fukuoki, moram maksimalno “izbrusiti” formu kako bih pokazao da pripadam jednom takvom natjecanju, zaključio je Matej Nevešćanin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...