KK Zadar dobio novčanu pozajmicu od Grada Zadra u iznosu od 130 tisuća eura, Pleslić: “Moramo vidjeti koliki će nam biti budžet, Jusup mora biti upoznat s tim!”

Košarkaši Zadra nakon što su osvojili četvrti naslov prvaka Hrvatske pobjedom u finalnoj seriji 3-0 protiv Splita, već osam dana su na zasluženom odmoru. Igrači koji su pod ugovorom i za sljedeću sezonu su Arijan Lakić, Krševan Klarica, Antonio Sikirić i Maksim Matulina, svi ostali su slobodni igrači. Trener Danijel Jusup ima ugovor i za sljedeću sezonu, no još nije konačno odlučio ostaje li i dalje.

Sportski direktor Denis Pleslić istaknuo je kako će se tek znati s kolikim budžetom će se krenuti u novu sezonu

Trebamo zatvoriti financijsku konstrukciju za sezonu koja je završila. Nakon toga ćemo odrediti koliki će nam biti budžet za sljedeću sezonu, onda krećemo u slaganje momčadi. Razgovarat ćemo s igračima kojima je istekao ugovor, tek kada vidimo koliki će nam biti budžet. Pripreme će početi kad složimo ekipu za novu sezonu, o Jusupovom ostanku u KK Zadru, Pleslić kaže:

Čekamo kakva će biti cijela ta priča s budžetom, te da trener Jusup bude upoznat s kolikim ćemo budžetom raspolagati, kako bi mogli početi sa sastavljanjem ekipe. Naravno, svima nam je želja da Danijel Jusup i dalje ostane trener, sve ide u pozitivnom pravcu što toga tiče, KK Zadar je nedavno dobio novu novčanu pozajmicu od Grada Zadra u iznosu od 130 tisuća eura, o tome Pleslić ništa ne zna, što je čudno:

To nije pitanje za mene. Ono što ja mogu istaknuti je suradnja između trenera, sportskog direktora, igrača i svih ostalih ljudi u Klubu, koja je bila na vrhunskoj razini. Tome u prilog govore i rezultati ove sezone, koji su bili vrhunski, zaključio je Denis Pleslić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...