Kapetan Marko Ramljak: “Pomeli smo Splita, konačno sam dočekao ovo slavlje u Zadru!”

Kapetan Zadra Marko Ramljak je tek u svojoj sedmoj sezoni osvojio i prvi naslov. Jučer je protiv Splita, Marko odigrao 25 minuta, postigao 10 poena, uz 5 skokova i 2 asistencije. Presretan je što je napokon mogao doživjeti veličanstveno slavlje koje mogu prirediti samo zadarski navijači:

Krenuli smo s pripremama vrlo rano. Nismo padali u formi kroz cijelu sezonu i držali smo kontinuitet, što je bilo jako teško. Splita koje nas je pobijedio pet utakmica u nizu, smo ‘pomeli’ u finalu s 3-0!  Izdominirali smo ih pred našom prepunom dvoranom, moram istaknuti da mi je drago jer smo pokazali karakter, ali i odličnu kvalitetu. Sve ovo nije došlo slučajno. Presretan sam što sam u svojoj sedmoj sezoni u KK Zadru, osvojio i jedan naslov. Konačno sam dočekao da vidim ovo slavlje, jer naši navijači su najbolji. Žao mi je što se naša dvorana više puta nije popunila ove sezone. Ovo je za mene jedno ogromno iskustvo, emocije su velike i uistinu sam presretan što mogu doživjeti ovako nešto, kaže.

Ramljak se obratio i lošim “babama gatarama”, koji su Split stavljali u ulogu favorita u finalnoj seriji:

Ljudi su govorili da je Split favorit jer su nas dobili pet utakmica u nizu, pričali su tako i zbog njihove prednosti domaćeg terena. Dok smo igrali ABA ligu bili smo više fokusirani na to natjecanje, ali kada je došlo ‘stani – pani’, smo pokazali svu svoju kvalitetu i taktičku zrelost, zaključio je Marko Ramljak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...