Rajko Vidaković prvak Hrvatske s Ragusom Dubrovnik: “Želja mi je jednom se opet vratiti u moj KK Zadar!”

Košarkašice dubrovačke Raguse i treću godinu u nizu postale su prvakinje Hrvatske! Za Dubrovčanke igra i Zadranka Ana Vrsaljko, a na klupi kao pomoćni trener sjedi Rajko Vidaković. Ragusa je u finalu play-offa Premijer lige bila bolja od zagrebačke Trešnjevke s 3-0 u pobjedama.

46-godišnji Rajko Vidaković, za kojeg smatramo da itekako ima mjesta u KK Zadar, s ponosom je kazao kako mu je dolazak u Ragusu pun pogodak, jer se radi o organiziranom klubu:

– Moram priznati da mi je izuzetna čast bila biti dio ove ekipe, prošetali smo se play-offom kao nitko do sada! S ogromnom razlikom smo u sve tri utakmice u finalu pobijedili Trešnjevku. Stvorili smo moćnu ekipu, nakon što smo osvojili Kup Hrvatske, uspjeli smo postati i prvaci države. Imamo najbolju trenericu Premijer lige, Cvetanu Matić, ali i MVP igračicu Ivu Todorić. Moj dolazak u Ragusu je pun pogodak, jer su vrhunski organizirani! Na meni je samo da dođem na teren i da radim ono za što sam se i školovao, a to je da budem trener. Za nas nastupa i najbolji centar u Hrvatskoj, Ana Vrsaljko, koja je jedna izuzetno pozitivna osoba, ona jednostavno zna kako se osvajaju trofeji. Ovo je Anin čak osamnaesti trofej u karijeri, ja bih na sve to samo dodao, ako trebaš trofej samo zovi Anu Vrsaljko, ha ha, sretan je Vidaković i odgovara hoće li se možda opet vratiti u KK Zadar:

– Imam ugovor s Ragusom i za sljedeću sezonu, naravno da mi je želja jednom se vratiti u KK Zadar, jer to je moj klub, zaključio je Rajko Vidaković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...