Luka Bujas: “Košarka je kod nas pala na nisku rizinu u novčanom smislu!”

Zadarski košarkaški trener, Luka Bujas (36) jedan dio ove sezone bio je na klupi sinjskog Alkara. Bujas je Sinjane preuzeo prošlog ljeta, a na klupi Alkara, koji se spasio ispadanja, naslijedio ga je Luka Žitko.

Mladi stručnjak istaknuo je kako će svakako nastaviti svoj košarkaški trenerski put, ali i da je prerano govoriti u kojem će klubu raditi:

– U Alkaru nisam od 20. ožujka, zbog krize rezultata sporazumno smo se razišli. U Sinju mi je bilo super, ali malo smo platili i danak s obzirom na našu mladu momčad, ušli smo i u neke poraze koje realno nismo trebali doživjeti. Dosta rano je još govoriti o nekakvim novim trenerskim angažmanima, naime, u većini država još traje sezona. Sigurno ću nastaviti svoju profesionalnu karijeru, ali još uvijek ne znam točno gdje, vidjet ćemo kroz sljedećih mjesec do mjesec i pol. Otvoren sam za sve opcije, ali ipak bih radije otišao van Hrvatske. Nažalost, košarka je kod nas pala na jako nisku razinu u novčanom smislu, govori Bujas, te dodaje kako je zadovoljan s rezultatima KK Zadar:

– Zadar ove sezone ima odlične rezultate, s obzirom na probleme u kojima se već duže vrijeme klub nalazi, rezultat je super, zaključio je Luka Bujas.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...