Judaši Zadra u Kaštel Sućurcu osvojili čak sedamnaest medalja, trener Ante Zanki: “Očekivali smo ovakav uspjeh!”

U organizaciji Judo kluba Dalmacijacement iz Kaštel Sućurca, prošlog je vikenda održan 20. po redu memorijalni turnir “Mario Zebić” na kojem je nastupio 461 borac iz ukupno 29 klubova. JK Zadar je nastupio s 34 natjecatelja koji su osvojili tri zlatne, tri srebrne i jedanaest brončanih medalja, te su na kraju zauzeli peto mjesto u poretku klubova.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina zlatna odličja su osvojili Ivan Dominik Šarić i Toma Mažer, Ivan Zanki je osvojio srebro, dok su Antonio Kardum i Maša Grgas uzeli broncu.

U uzrastu do 12 godina, Mario Mrkić  je osvojio zlato, dok su Tina Krička, Toma Valković, Ivan Miljanić, Max Marković i Vito Tudorović osvojili brončane medalje.

U kategoriji do 14 godina, Patrik Parić i Eva Grčić su osvojili srebro, dok su Mia Katušić, Anamaria Esperanza Lisica, Maro Mičić i Marko Škifić osvojili brončana odličja.

Trener i predsjednik Judo kluba Zadar, 54-godišnji Ante Zanki istaknuo je kako je očekivao uspjeh svojih boraca na ovom natjecanju:

– Zadovoljan sam s ovim uspjehom naših natjecatelja, kada kući doneseš sedamnaest medalja nema razloga biti nezadovoljan! Mogu reći kako smo očekivali da ćemo ostvariti uspjeh u Kaštel Sućurcu, jer imamo kvalitetnu djecu s kojom dobro radimo. Planovi su nam da odradimo 27. svibnja Salona Open u Solinu s mlađim kadetima i kadetima, također, na kraju ove godine moramo odraditi i polaganje za učeničke pojaseve, kazao je Zanki.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...