Hajduk u Zadru otvorio Fan shop, Marinka Akrap: “Tornado i Torcida nisu imali animozitete, želimo da i KK Zadar ima Fan Shop!”

HNK Hajduk danas je u Zadru otvorio Fan shop koji se nalazi u Širokoj ulici, poznatoj Kalelargi.

Za sve posjetitelje organiziran je zabavni program uz DJ-a, maskotu Rica, uz brojne nagrade i iznenađenja. Otvorenje Fan shopa u Zadru označava važan korak u jačanju veze između Hajduka i njegovih vjernih navijača u ovom dijelu Dalmacije.

Marinka Akrap (55), članica Uprave HNK Hajduk, je tim povodom u naš mikrofon s ponosom rekla:

Dojmovi su fenomenalni! To smo i očekivali s obzirom da znamo kakvi su navijači iz Zadra i okolice, tako da nama ovo nije nikakvo iznenađenje. Svi proizvodi koje i inače imamo u asortimanu, bit će i u Fan shopu u Zadru. Mogu se kupiti dresovi, imamo i uslugu tiskanja dresova, lopte, majice, tu je i naša nova kolekcija od Miše, imamo i ono što je sad najnovije – ‘Prgava familija’. Imamo u ponudi i proizvode za djecu, imali smo kampanju ‘Vridilo se rodit’. Još uvijek je u aktualna ta kampanja za one koji učlane svoju bebu, kako bi u prvih mjesec dana dobili posebne poklone. Ono što će biti posebno drago navijačima, je da će u našoj zadarskoj trgovini moći kupiti i ulaznice za sve utakmice Hajduka koje se igraju na Poljudu, govori gospođa Akrap.

Članica Uprave Hajduka osvrnula se na dosada otvorene Fan shopove.

Trenutno u Splitu imamo dva Fan shopa Hajduka, jedan je na Poljudu, drugi u Trgovačkom centru Joker, isto tako, i u Makarskoj imamo Fan shop, evo, ovaj zadarski je četvrti po redu. U našoj strategiji koju smo donijeli prije godinu i pol, odredili  smo da krećemo i prema navijačkoj zajednici i u drugim sredinama, jer Hajduk nije samo Split, Hajduk je puno više od toga! Fan shop je namijenjen ne samo domaćim navijačima, već i turistima. Kad odete negdje izvan Hrvatske, u neki veliki turistički grad bilo gdje u svijetu, ono što je jedan od glavnih dućana u centru grada je Fan shop nogometnog kluba, koji je vezan za to područje, članica Uprave Hajduka za kraj je spomenula Tornado i Torcidu:

Naše navijačke skupine se čak i preklapaju, Tornado i Torcida nisu imali animozitete, smatram da smo u Zadru dobrodošli. Naša velika želja je i da KK Zadar ima svoj Fan shop! Moram istaknuti kako nam je velika želja otvoriti kvalitetan Fan shop Hajduka u centru Splita, kako bi se približili turistima. Isto tako, upravo zbog turizma, želimo otvoriti i trgovine u Dubrovniku i na Hvaru.Tamo gdje imamo dobru navijačku podlogu, baš tu imamo i šanse za otvaranje novih trgovina, zaključila je Marinka Akrap.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...