Gotovo je, Zagora prvak, Torbarina: Možda i drugo mjesto donose kvalifikacije!

Pašajice slave! Zagora je i matematički osvojila naslov prvaka u četvrtom rangu hrvatskog nogometa, 3.NL-jug! Igrači iz Unešića su na svom Borovištu pred 800 gledatelja odigrali 0-0 sa HNK Zadrom, po kiši, teškom, natopljenom i blatnjavom terenu. Uzeli su ‘crveni’, upravo bod koji im je bio dovoljan za prvo mjesto.

Zagora je dva kola prije kraja prvenstva nedostižna, vodeća je na ljestvici sa 61 bodom i ide u kvalifikacije za 2.NL (treći rang) HNK Zadar je drugi sa 54 boda, Junak ima 50 bodova, i tako dalje.

Sljedeće subote, 20. svibnja, s početkom u 17.30 sati, Zadrani na Stanovima u pretposljednjem 29. kolu dočekuju petoplasirani GOŠK Kaštela.

Karlo Torbarina igrač HNK Zadra:

– Nije se moglo igrati jer je teren bio loš, to je bilo samo nabijanje lopte, nije bilo nekih izglednih situacija za pogodak. Idemo uzeti šest bodova u zadnja dva kola, pa ćemo vidjeti što nosi to drugo mjesto, nadamo se kvalifikacije, kazao je Torbarina, a predsjednik Zagore, Mario Paić je u zanosu sreće izjavio:

– Osjećam se vrhunski, ovo je isto kao da je Hajduk osvojio prvenstvo ispred Dinama! Zagora ima srce, ima dušu, svi žive za klub! Apsolutno smo zasluženo osvojili prvenstvo. Zadar je na pravom putu, imaju kvalitetu i želim im da dogodine budu prvaci, rekao je Paić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...