“To je za njih pakao”: Veterinarka uputila poruku vlasnicima koji uspavljuju svoje pse

Kada dođe vrijeme da se oproste od svojih pasa, neki vlasnici odlučuju se sve prepustiti veterinaru i ne žele biti nazočni tijekom uspavljivanja.

Zbog toga ih je jedna veterinarka u objavi na društvenoj mreži Reddit pozvala da ostanu uz svojeg četveronožnog prijatelja u njegovim posljednjim trenucima, donosi Dnevnik.hr.

“Možda je teško oprostiti se, ali to je za njih pakao. Oni već ne vole veterinara, zbunjeni su, preplašeni i traže vas kada posljednji put udahnu. Mogu im pokušati dati što je više moguće ljubavi i pažnje, ali ja sam na kraju za njih samo stranac”, napisala je.

Zatim je ispričala da je jedna žena dovela na uspavljivanje svojeg 13-godišnjeg psa i da ju je on u posljednjim trenucima tražio po prostoriji.

“Rekla sam joj da u klinici slobodnih veterinara neće biti do šest popodne, ali ona je inzistirala da psa ostavi u devet ujutro. Rekla je da je prezauzeta da je kasnije ostavi, pa je tu slatku curicu ostavila da bude sama cijeli dan prije uspavljivanja”, napisala je.

“Bila sam s njom većinu dana, izvela je u kratku šetnju, tijekom pauze za ručak kupila joj čizburger i krafnu. Poljubila sam je i rekla da je dobra cura, ali njezine oči nikada nisu prestale tragati za svojom obitelji”, dodala je.

Na kraju je zaključila: “Psi ne znaju što im se događa. Budite s njima kada prelaze taj most. Obećavam vam da vas neće ubiti.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...