Šijavoga Privlaka sljedeći vikend organizira natjecanje Susret generacija, prikupljat će se sredstva za Karla Magaša

U nedjelju, 30. travnja u Loznici će se održati sportsko natjecanje i druženje pod nazivom Susret generacija koji organizira Šijavoga Privlaka. Natjecanja su organizirana tako da sve generacije mogu sudjelovati.  Za one najmlađe organizatori su pripremili i odvojenu odvojenu dječju olimpijadu

Natjecanje će biti ekipno za svaki sport je potrebno 4 člana u ekipi, ni manje ni više. Ista ekipa će moći sudjelovati na više igara jer ce se one održavati jedna za drugom. Bodovi će se zbrajati i ona ekipa koja skupi najviše bodova osvaja nagradu. Kotizacije nema a za svaki sportspremna je bogata nagrada, točnije janjac,dalmatinski pršut,privlački šokol i sir!

Prijave ekipa se mogu obaviti u inbox tu na  Facebook profilu Šijavoga Privlaka. Zbog organizacije vas molimo da se što više vas prijavi do 29.04. iako će prijava biti moguća i na sam dan manifestacije.

Za one male napuhanci Jopa dolaze na Loznicu, ali ovaj put  će biti puno veći. Napuhanci će biti besplatni, samo će biti ograničen broj djece koja ce biti u isto vrijeme unutra. U suradnji sa konjičkim klubom Sv. Krševan organiziran je dolazak ponija, kojeg će najmlađi moći jahati. Bit će i tu napuhanac Rock and roll za stariju djecu (13-18 godina).

Gladnih neće biti, ekipa Šijavoga će za vas pripremati slow cooking, a na žlicu će biti fažol(važo). Za mlađe se priprema hot dog. I naravno tu će biti Šijavoga šank s pićem i kavom iz aparata Segafredo Zannetti. Organizatori su se se pobrinuli da vam ništa ne fali i nadaju se velikom odazivu koji, kako  se za sada čini, će biti i najveći do sada .

igre koje su za vas pripremili koje će biti natjecateljske su:
*potezanje konopa
*izbijanje boće/bula
*kamena s ramena
*nogometni pikado

za ove 4 igre moguće je sudjelovanje samo za one 18 i starije od 18 godina. Glazbom u živo na struju će nas zabavljati veliki klapski i zabavni čovik Duje Stanišić sa svojim bendom, može se očekivati i vatromet na kraju programa.
voditelj programa : Robi Zorić i Julija Stefanović
*početak programa: 13:00 sati.

Organizatori su izradili majice sa logom Šijavoga, a Turistička zajednica Općine Privlaka je dala izraditi majice I love Privlaka. Majice će se prodavati, a novac od majica ide u humanitarne svrhe. također će biti i kutija gdje će se prikupljati novac za  bolesnog mladića Karla.

– Veliko hvala našim sponzorima( koje ćemo naknadno spomenuti) bez kojih sve ovo nebi bilo moguće. Zbog velikog broja ljudi koji su izrazili želju za sponzorstvom molimo da se slobodno jave i oni koje nismo kontaktirali, a imaju želju simbolično sponzorirati manifestaciju. Manifestacija je i ovog puta humanitarnog karaktera, na kojoj ćemo prikupljati novčana sredstva za Karla Magaša iz Vinjerca, koji se bori sa opakom bolešću Karlo je inače rodom iz Privlake, poručuju organizatori i svom pozivu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...