Bravo za KKOI Zadar, novi su prvaci Hrvatske! Jadrijev: “Publika je bila strašna, dali su nam dodatnu snagu!”

Košarkaški klub osoba s invaliditetom Zadar novi je prvak Hrvatske u košarci u kolicima!

U finalu su Zadrani u dvorani 3 ŠC Višnjik bili bolji od KKI Split rezultatom 57-55. Igrač KKOI Zadar Dino Kolega najbolji je strijelac lige, dok je Ivica Žagar izabran u najbolju petorku prvenstva.

Igrač KKOI Zadar, 40-godišnji Filip Jadrijev sretan je zbog osvojenog naslova, ali dodaje i kako su ih gledatelji nosili u trenucima kada se rezultat lomio:

– Uspjeli smo ostvariti ono što smo i željeli! Cijela sezona je bila dobra, doživjeli smo samo jedan poraz, onaj od Splita. U završnici PH u Zadru smo u polufinalu pobijedili Slavonski Brod, iako smo imali i nedaće koje su nas snašle. U finalu smo igrali protiv Splita koji je ovu sezonu pokazao da igra stvarno dobro. U utakmici za prvaka se vodila prava borba, u jednom trenutku smo gubili i petnaest razlike, ali nismo se predavali! Nastavili smo igrati najbolje što znamo i u posljednjoj četvrtini uspjeli preokrenuti rezultat, da bi u konačnici osvojili državni naslov! Publika je bila strašna, dali su nam dodatnu snagu u završnim trenucima utakmice, jer morali smo izvući one posljednje atome, uz njihovu pomoć smo na kraju i uspjeli!  Hvala svima koji su došli u tako velikom broju kako bi nas podržali. Sad ćemo se malo odmoriti, a onda krećemo s pripremama za Kup Hrvatske koji je na rasporedu 13. i 14. svibnja u Umagu, zaključio je Jadrijev.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...