Akcija mladih: “Ledana radi ilegalno, istekao im je ugovor o najmu koji Nasadi neće produžiti!”

Marko Pupić Bakrač i Marjana Botić danas su održali konferenciju za medije na kojoj su upozorili kako Ledana u Perivoju kraljice Jelene Madijevke, unatoč isteku najma, još uvijek regularno radi.

Nakon sastanka s Josipom Krnčevićem direktorom Nasada doznali smo da je gospodi istekao najam u prosincu i da on neće biti produžen. Sve ovo što se sada nalazi na ovom prostoru – stolovi, stolice, šankovi, ilegalno je tu i treba biti uklonjeno!, poručio je Pupić Bakrač.

Zahvalio se i konzervatorima koji su se odazvali sastanku.

Složili su se kako ovdje nije mjesto noćnom klubu i da su svi montažni objekti koji se trenutno nalaze u Perivoju nelegalno napravljeni, dodao je.

Primjedba je upućena na račun Općinskog državnog odvjetništva.

Pozivam ih da doista zaštite interese ovoga grada, jer je to njihov primarni posao. No, nažalost, i oni su pod utjecajem HDZ-a, kazala je Botić i podsjetila kako je Ledana samo dva dana nakon smrti mladića koji je pao s bedema nastavila s radom.

Njihove tvrdnje demantirao je Miho Vuković, jedan od suvlasnika.

Kazao je kako im najam za unutarnji prostor istječe tek za tri godine, dok se za onaj vanjski spore na sudu.

Nasade smo tužili za izmaklu dobit. Piće poslužujemo samo unutra. Vani su stolice i stolovi na koje svatko može sjesti. Ovaj park smo doveli u red, bio je pun drogeraša i pijanaca dok u njega nismo investirali vlastiti novac, između ostalog je kazao okupljenim novinarima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...