ZADAR GOSTUJE U PODGORICI: Jusup i Drežnjak: “Budućnost je odlična obrambena momčad!”

Pred košarkašima Zadra nova je utakmica u natjecanju AdmiralBet ABA lige kojoj se vraćaju nakon više od tri tjedna. Tijekom pauze Zadrani su nastupili na završnici Kupa Krešimira Ćosića gdje su poraženi od kasnijeg pobjednika Cibone, a protiv istog su protivnika prije nekoliko dana upisali i slavlje u zaostalom dvoboju HT Premijer lige.

Svo ostalo vrijeme Zadrani su, kako je rekao i trener Danijela Jusup, proveli radno, uvježbavajući se za nastavak sezone koja polako ulazi u onaj završni dio.

Do kraja regionalnog natjecanja ostalo je za odigrati još osam utakmica. U prvoj od njih košarkaši Zadra u sklopu 19. kola odlaze u Podgoricu gdje će u subotu snage odmjeriti protiv tamošnje Budućnosti. Prvi međusobni ogled igran u studenome na Višnjiku nakon velike je drame otišao na stranu crnogorske momčadi nakon što su Zadrani u posljednje dvije minute prokockali prednost od čak 10 koševa.

– Budućnost je u posljednje vrijeme podignula nivo obrane. U zadnje tri utakmice primili su po 58 poena tako da se tu vidi njihov najveći napredak u odnosu na prvi dio sezone. Neće biti lako ali smo se spremali da odigramo na način kako će nama odgovarati, kazao je u najavi sutrašnje utakmice Danijel Jusup, trener Zadra.

Krilni centar momčadi s Višnjika Dario Drežnjak kaže kako je to ekipa koja igra na višem nivou i da ih stoga ne očekuje nimalo lagan zadatak.

– Prošli smo put protiv njih doživjeli nesretan poraz u kojem smo cijelo vrijeme igrali jako dobro ali smo na kraju izgubili praktički dobivenu utakmicu. Ali zato imamo samo jedan motiv više da im sutra uzvratimo na tome. Napravili smo i dobru pripremu i ako damo svoj maksimum i ispunimo sve ono što je trener stavio ispred nas da imamo šanse za pobjedom.

Utakmica se igra u subotu 4. ožujka u dvorani Morača u Podgorici s početkom u 20 sati uz prijenos na Arenasport televiziji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...