DIJELIMO ULAZNICE Ovaj petak gastronomadi i vinoljupci dolaze na svoje, stiže Wine EnoGASTRO VIP event
Ponosno najavljujemo da ovaj poseban enogastronomski događaj stiže i ove godine u Zadar!
Wine EnoGASTRO VIP Event će se održati 17.03.2023. od 13 sati u divnom i vrlo kombornom ambijentu Falkensteiner Hotela i Spa Iadera u kongresnom centru Fortis.
Za Vas smo pripremili najbogatiji program dosad: mnoštvo degustacija, predavanja, edukacija i radionica namijenjenih radnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj.
Prijavite sebe i kolege za besplatno sudjelovanje na eventu na [email protected]
Program radionica i predavanja za Wine EnoGASTRO VIP Event 2023. Zadar:
- 12:30 – 13:00
Prijava gostiju i piće dobrodošlice - 13:00 – 13:15
Otvaranje konferencije i uvodni kratki govori - 13:15 – 13:45
Druženje sa izlagačima uz degustacije njihovih proizvoda - 13:45 – 14:25
“Crvena vina zadarske regije… dragocjeni nektar!” MasVin, Kraljevski vinogradi, Bora, Fiolić i Ker-Vin
sommelierka WSET 3 razine Manuela Plohl - 14:25 – 14:35
“Digitalni marketing u ugostiteljstvu i turizmu: Kako nas prate i kako pratimo na društvenim mrežama”
Direktor Cosmic Production Ivan Boban - 14:35 – 15:25
“Mira i tri mušketira”, degustacijska radionica
Slovenska sommelierka Mira Šemić - 15:25 – 15:45
“Arabica vs. Robusta – Sve što treba znati o kavi”
Franckov barista, Zoran Trkulja - 15:45 – 18:00
Pauza uz druženje i velika gastro edukacijsko degustacijska prezentacija Zadra i Zadarske županije - 18:00 – 18:30
“Zlatne perle – Pjenušava renesansa Radgone degustacijska radionica”
Sommelier WSET 3 razine, Jure Andrijašević - 18:30 – 19:00
“Moć gostoljubivost i stjecanje lojalnosti gosta”
Mentorica i stručnjakinja za gostoljubivost, Sanja Krmpotić - 19:00 – 19:10
“Važnost odabira dobre glazbe u hotelima i ugostiteljskim objektima”
Ivan Boban, direktor Meridian Chapters - 19:10 – 19:30
“Primjena ekstra djevičanskog maslinova ulja u gastronomiji” edukativna degustacijska radionica
Deni Červar i Andrea Brečević – Rheos - 19:30 – 19:50
“Kako craft pivo pokreće trendove i primjene (u ugostiteljstvu)“
Ana Teskera, upraviteljica jedine hrvatske zadružne craft pivovare Brlog - 19:50 – 21:30
Veliko druženje sa izlagačima - 21:30 -22:00
Zatvaranje izlagačkog prostora
Zahvala uzvanicima od strane tima Wine EnoGastro Vip EventaViše o našim cijenjenim govornicima možete saznati ovdjeDesetero sretnika (5×2) nagrađujemo ulaznicama, samo ispod objave na Facebooku označite koga vodite i podijelite objavu. Sretno!