DIJELIMO ULAZNICE Ovaj petak gastronomadi i vinoljupci dolaze na svoje, stiže Wine EnoGASTRO VIP event

Ponosno najavljujemo da ovaj poseban enogastronomski događaj stiže i ove godine u Zadar!

Wine EnoGASTRO VIP Event će se održati 17.03.2023. od 13 sati u divnom i vrlo kombornom ambijentu Falkensteiner Hotela i Spa Iadera u kongresnom centru Fortis.

Za Vas smo pripremili najbogatiji program dosad: mnoštvo degustacija, predavanja, edukacija i radionica namijenjenih radnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj.

Prijavite sebe i kolege za besplatno sudjelovanje na eventu na [email protected]

Program radionica i predavanja za Wine EnoGASTRO VIP Event 2023. Zadar:

  1. 12:30 – 13:00
    Prijava gostiju i piće dobrodošlice
  2. 13:00 – 13:15
    Otvaranje konferencije i uvodni kratki govori
  3. 13:15 – 13:45
    Druženje sa izlagačima uz degustacije njihovih proizvoda
  4. 13:45 – 14:25
    “Crvena vina zadarske regije… dragocjeni nektar!” MasVin, Kraljevski vinogradi, Bora, Fiolić i Ker-Vin
    sommelierka WSET 3 razine Manuela Plohl
  5. 14:25 – 14:35
    “Digitalni marketing u ugostiteljstvu i turizmu: Kako nas prate i kako pratimo na društvenim mrežama”
    Direktor Cosmic Production Ivan Boban
  6. 14:35 – 15:25
    “Mira i tri mušketira”, degustacijska radionica
    Slovenska sommelierka Mira Šemić
  7. 15:25 – 15:45
    “Arabica vs. Robusta – Sve što treba znati o kavi”
    Franckov barista, Zoran Trkulja
  8. 15:45 – 18:00
    Pauza uz druženje i velika gastro edukacijsko degustacijska prezentacija Zadra i Zadarske županije
  9. 18:00 – 18:30
    “Zlatne perle – Pjenušava renesansa Radgone degustacijska radionica”
    Sommelier WSET 3 razine, Jure Andrijašević
  10. 18:30 – 19:00
    “Moć gostoljubivost i stjecanje lojalnosti gosta”
    Mentorica i stručnjakinja za gostoljubivost, Sanja Krmpotić
  11. 19:00 – 19:10
    Važnost odabira dobre glazbe u hotelima i ugostiteljskim objektima”
    Ivan Boban, direktor Meridian Chapters
  12. 19:10 – 19:30
    “Primjena ekstra djevičanskog maslinova ulja u gastronomiji” edukativna degustacijska radionica
    Deni Červar i Andrea Brečević – Rheos 
  13. 19:30 – 19:50
    Kako craft pivo pokreće trendove i primjene (u ugostiteljstvu)
    Ana Teskera, upraviteljica jedine hrvatske zadružne craft pivovare Brlog
  14. 19:50 – 21:30
    Veliko druženje sa izlagačima
  15. 21:30 -22:00
    Zatvaranje izlagačkog prostora
    Zahvala uzvanicima od strane tima Wine EnoGastro Vip EventaViše o našim cijenjenim govornicima možete saznati ovdje

    Desetero sretnika (5×2) nagrađujemo ulaznicama, samo ispod objave na Facebooku označite koga vodite i podijelite objavu. Sretno!

Feed me
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...