DETOUR 1.4. dolazi u Zadar, a mi vas darujemo s ČETIRI karte za koncert!

Perjanice novovalnog hrvatskog popa iza kojih su rasprodani koncertni prostori Tvornica kulture, Vintage Industrial bar, Sax, koncertna dvorana ‘Vatroslav Lisinski’ ove subote, 01. travnja održat će koncert  u popularnom zadarskom klupskom prostoru Guma bara.

Za sve poklonike kvalitetnog, suvremenog, elektro-akustičnog pop zvuka najavljujemo uzbudljivu i neponovljivu večer na kojoj će uz svoje najveće hitove ‘Snijeg’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Bez tebe’, ‘Tvoje lice se promijenilo’, ‘Mjesec’, ‘Zaljubila sam se’ Detourovci pružit publici i live doživljaj pjesama s nadolazećeg albuma kojeg je publika već imala prilike upoznati kroz singlove ‘Slavlje’, ‘Šarena’, ‘Hawaii’ i ‘Klaun’.

Na set-listi naći će se i trenutno najdugovječniji singl nacionalne radijske top liste HRtop40 ‘Nekad je bilo bolje’ s kojim su odnijeli pobjedu na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a neće izostati ni ‘Master Blaster’ pjesma s kojom su ostavili upečatljiv dojam na ovogodišnjoj Dori.

‘Uvijek nas veseli doći u Zadar, na more gdje smo zadnji put održali nastup prije nekih godinu dana. Bit će nam drago predstaviti i pjesme s našeg nadolazećeg novog studijskog albuma ‘Master Blaster’ koji bi trebao izaći sredinom travnja. Pred nama je inače vrlo aktivan period, gdje nas uz izlazak albuma i novi singl očekuje i veliki zagrebački koncert, 05.05. u Boogaloo-u kao i ‘Master Blaster tour’  po Hrvatskoj i regiji’  ispričao je frontman, autor i producent  Nenad Borgudan.

Iza Detoura je sedamnaest godina uspješne karijere, brojni hitovi, osvojene nagrade i rasprodani koncerti diljem regije, razlog više da se ne propustiti ova koncertna poslastica!

Za ovaj koncert darujemo vam 4 karte, dvije na našem Facebooku, a dvije u eteru na 97,2 MHz (sutra, 29.3.2023. u emisiji Ritam Grada u 10:15). Sve što morate napraviti je na našem Facebooku ispod ovog članka OZNAČITI koga vodite te PODIJELITI članak na svom Facebook profilu, dok u eteru morate samo nazvati na 023/777-888, tko prvi, njegovo! Sretno svima!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...