Udruga DMD Hrvatska u subotu u Gradskoj knjižnici organizira Mjesec rijetkih bolesti: Razgovarajmo o Duchenneovoj mišićnoj distrofiji

Udruga djece oboljele od Duchenneove mišićne distrofije i članova njihovih obitelji Hrvatska organizira događaj Mjesec rijetkih bolesti: Razgovarajmo o Duchenneovoj mišićnoj distrofiji.

Cilj Udruge DMD Hrvatska je okupljanje osoba oboljelih od Duchenne mišićne distrofije i drugih neuromuskularnih bolesti, članova njihovih obitelji, osoba s invaliditetom i drugih zainteresiranih građana.

Naš dugoročni cilj je provoditi potrebne aktivnosti u svrhu senzibiliziranja javnosti vezano uz Duchenne mišićnu distrofiju na području Zadarske županije te na području cijele RH. Nastavno na činjenicu da se u veljači obilježavaju rijetke bolesti, ove godine smo odlučili posvetiti temi Duchenneove mišićne distrofije.

Ovu subotu, 25. veljače 2023., s početkom u 10h u prostorima Gradske knjižnice Zadar u multimedijalnoj dvorani održava se događaj Mjesec rijetkih bolesti: Razgovarajmo o Duchenneovoj mišićnoj distrofiji.

Nakon uvodnog obraćanja uslijedit će niz predavanja od raznih stručnjaka i roditelja te završava prikladnim druženjem. Molimo da potvrdite svoj dolazak na mail [email protected] kako bismo mogli predvidjeti broj sjedećih mjesta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...