U KK Zadar je kaos i nered, u ratu su direktor Gunjević i Nadzorni odbor, tko leti iz Kluba?

Što se događa u KK Zadru? Hoće li direktor David Gunjević danas biti smijenjen, nakon sjednice Nadzornog odbora Kluba koja počinje u 16.30 sati.

Naime, Gunjević je sinoć uzburkao košarkašku javnost svojim otvorenim pismom prema Nadzornom odboru, gradonačelniku Branku Dukiću i medijima.

Direktor je odlučio solirati, hoće li ga to stajati funkcije, trebali bi znati danas u kasnim popodnevnim satima.

Direktor je u svojoj objavi medijima iznio mnogo zanimljivih stavova. Jasno je ponovio da nema namjeru i da neće poništiti otkaze koje je uručio Mariju Mandiru, Petru Popoviću i Toniju Matešiću, usprkos nalogu Nadzornog odbora da ih vrati na njihova radna mjesta.

Dalje, direktor Gunjević je rekao da ni u kojem slučaju neće potpisati ugovor s Petrom Aranitovićem, igračem kojeg je trener Danijel Jusup odlučio dovesti u KK Zadar. Ovo je posebno zanimljivo. Direktor navodi da nema namjeru ovjeriti ugovor s Aranitovićem, a igrač se već nalazi u Zadru i trenira s ostatkom momčadi. Razgovara li itko međusobno u KK Zadru, ili svi imaju neki svoj film. Dojma smo kako sportski direktor, direktor i trener uopće ne komuniciraju, a tako profesionalni klub ne može funkcionirati.

Na kraju je ostala poslastica. David Gunjević u svom agresivnom priopćenju navodi da neće potpisati novi ugovor s igračem koji je “lukavo” iskoristio loše stanje u KK Zadru kako bi potpisao novi za njega povoljniji, a za KK Zadar nepovoljniji ugovor prema kojem bi klub na kraju ostao bez možebitne odštete. Iako se u priopćenju ne navodi ime, posve je jasno da se radi o Dariju Drežnjaku.

Postavlja se pitanje je li Drežnjak uopće igrač Zadra, ako je raskinuo ugovor, a direktor odbija potpisati novi? Može se zaključiti da je došlo do točke nakon koje nema povratka. Funkcioniranje KK Zadra svelo se na kasnonoćna priopćenja direktora i međusobne svađe i optuživanja. Suradnja kako i sam direktor Gunjević navodi između njega i Nadzornog odbora više nije moguća, a rješenja za takvu situaciju nema mnogo. Kriza upravljanja u KK Zadru sinoć je kulminirala, kako će sve završiti saznat ćemo večeras.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...