TK Zadar 08 sudjelovao na turniru u Dubaiju, trener Krneta: “Zadovoljan sam nastupom mojih tenisača, uspjeli smo i razgledati Dubai!”

Anea Šimunović, Elen Brok i Kristian Baldoni, članovi Teniskog kluba Zadar 08, u pratnju 51-godišnjeg trenera Gorana Krnete boravili su u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje su su sudjelovali na turniru TEN PRO. Šimunović i Baldoni su nastupili u kategoriji do 16 godina, dok se Brok natjecala u dvije kategorije, 15 i 16 godina.

Trener Krneta bio je zadovoljan nastupom svojih predstavnika.

– Turnir je bio veliko iskustvo za naše tenisače, djeca su se na početku trebala priviknuti jer je bila dosta velika temperaturna razlika. Nije bilo lako, međutim, već nakon prvih mečeva to je već izgledalo puno bolje, bilo je dosta mečeva zbog razigravanja u skupinama, ali svi su  dobro odigrali. Imali smo vremena i razgledati Dubai pošto su kroz jutro bili susreti, ali poslijepodne smo ipak našli vremena za razgledavanje, a imali smo što i za vidjeti! Troškove odlaska u Dubai uglavnom su financirali roditelji. Zadovoljan sam nastupom, Anea je osvojila četvrto mjesto, dok je Elen bila četvrta u kategoriji do 15 godina, do 16 godina zauzela je peto mjesto, umalo su došle do finala! Baldoni je osvojio deseto mjesto, ali je imao četiri pobjede i bila je dosta jaka konkurencija, kazao je Krneta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...