Rajko Vidaković otišao tamo gdje ne kasne plaće, novi klub je Ragusa Dubrovnik, Matušić: “Nismo iskoristili situaciju koja je u Zadru!”

Kao što je poznato, dojučerašnji trener pretkadeta KK Zadar Rajko Vidaković (46) napustio je Klub i prihvatio puno bolje uvjete u Dubrovniku. Šteta, Rajko je bio talentiran trener, ali nažalost, plaće u KK Zadru kasne i naravno da je otišao tamo gdje su isplate redovne.

Njegov novi klub bit će Ženski košarkaški klub Ragusa Dubrovnik, premijerligaš, u kojem će raditi u omladinskom pogonu, ali ujedno biti i pomoćnik Cvetani Matić, trenerici prve ekipe Dubrovčanki.

Lukša Matušić, predsjednik ŽKK Raguse Dubrovnik, izuzetno je zadovoljan Vidakovićevim dolaskom u Klub.

– ŽKK Ragusa Dubrovnik je već neko vrijeme u razgovoru s Rajkom Vidakovićem, a zbog velikog potencijala naše djece u Dubrovniku odlučili smo ga dovesti u naše redove. S njim ćemo puno dobiti u omladinskom pogonu. Naše seniorke su posljednjih godina državne prvakinje i osvajačice Kupa, još jednom govorim, s Rajkom ćemo dobiti na kvaliteti. Smatram da je njegov dolazak u Ragusu jedan dobar potez koji će dugoročno sigurno donijeti samo dobro našem klubu. Potpisali smo s njim ugovor na dvije i pol godine. Naša trenerica seniorki Cvetana Matić jednostavno ne može paralelno raditi i sa seniorkama i djecom, imat će Vidaković dosta posla! Nismo iskoristili situaciju koja se u Zadru dogodila u muškoj košarci kao bi doveli Vidakovića, ali on je trener koji ima velikog iskustva, kazao je Matušić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...