Pred derbi na Maksimiru legenda Hajduka Ivica Šurjak poručio: “Neće biti navijačkih izgreda, sve će proći u redu!”

Najveći derbi hrvatskog nogometa, u kojem će se u nedjelju 26. veljače od 15 sati na Maksimiru sastati Dinamo i Hajduk, u sklopu 23. kola SuperSport HNL, pokazat će pravu vrijednost momčadi koju vodi trener Ivan Leko. Na prvenstvenoj ljestvici vodeći je Dinamo s 52 boda, ispred Hajduka koji ima 44 boda, koji ima i jednu utakmicu više.

Utakmicu na Maksimiru najavio je Ivica Šurjak (70), legenda splitskog Hajduka, koji je za “bile” igrao od 1971. do 1981. godine, nastupio je u 272 službena susreta, postigavši 52 zgoditka.

Mišljenja da će biti pravi derbi, Dinamo je doduše pobjegao na veliku bodovnu razliku, ima dosta dobru momčad. S druge strane, i Hajduk ima kvalitetnu ekipu koja trenutno baš i ne igra najbolje. Trener Ivan Leko je tek došao, očekujem da će popraviti igru Hajduka, te da će s vremenom i igra biti bolja. Derbi je uvijek derbi, i tu se nikad ne zna tko će dobiti, smatram da i Hajduk ima izgleda, te da u konačnici neće izgubiti! Može i Dinamo malo slabije odigrati, a Hajduk bolje, i to je dovoljno kako bi se došlo do dobrog rezultata. Pitanje prvaka još nije riješeno, jer se primjećuje da ni Dinamo baš ne blista, te da se muči u nekim utakmicama, i teško pobjeđuje. Hajduk je doživio dva neočekivana poraza, najprije u gostima kod Istre, a pogotovo poraz koji se nije nikako smio dogoditi, na Poljudu protiv Rijeke, kaže Šurjak, i za kraj se dotaknuo i navijanja:

Nedjeljni derbi na Maksimiru će proći u najboljem redu, nema razloga za nikakve navijačke izgrede tako da očekujem dobru atmosferu, a bit će i dosta Hajdukovih navijača, u pozitivnom tonu zaključio je Ivica Šurjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...