Nika Šalina prvakinja Hrvatske u jiu-jitsuu, trener Šalina: “Ipak sam očekivao više!”

U Varaždinu je održano Prvenstvo Hrvatske u jiu-jitsuu, na kojem je JJK Zadar predstavljalo dvanaest boraca koji su osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i četiri brončane medalje. U kategoriji do 14 godina do 44 kg, zlato je osvojila Nika Šalina.

Nika Šalina je u kategoriji do 44 kg osvojila zlatno odličje u uzrastu do 14 godina, a trener i predsjednik JJK Zadar, 48-godišnji Damir Šalina, inače Nikin otac, i pored sedam osvojenih odličja nije u potpunosti zadovoljan ostvarenim rezultatima.

– Nastupili smo s dvanaest natjecatelja, iskreno, očekivao sam i malo više, jer rezultati nisu na onoj razini koju sam priželjkivao, naime, treneri uvijek žele bolje i više! Ipak sam u neku ruku zadovoljan s ovim što smo prikazali, jer neki naši borci nisu mogli nastupiti zbog viroze, tako da nismo nastupili u punom sastavu. Iako je moja kćer Nika osvojila državni naslov, ipak sam očekivao više prvaka, i to u svim dobnim skupinama, ali to je sport. Nika je 2011. godište, redovita je na treninzima, živahna je, koordinirana, i genetski je dobro posložena, zaključio je trener Šalina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...