Nebojša Ilić team manager Zvezde: “Nema veze što Zadrani nisu primili plaće, ako bude puna dvorana igrat će kao da su dobili dvije plaće unaprijed!”

Protivnik košarkašima Zadra u nedjelju, 12. veljače od 17 sati u dvorani Krešimir Ćosić u sklopu 19. kola ABA lige, bit će euroligaš Crvena zvezda iz Beograda. Crveno bijeli su sinoć u dvorani Menora Mivtachim u Tel Avivu pred 10.416 gledatelja, pobijedili izraelski Maccabi rezultatom 86-89.

Briljirao je Nemanja Nedović sa 28 koševa, od čega čak šest trica. Beograđani se u konkurenciji osamnaest momčadi trenutno nalaze na trinaestom mjestu s omjerom 11-13.

Nazvali smo team managera Zvezde 55-godišnjeg Nebojšu Ilića, koji očekuje pravi košarkaški ambijent u nedjelju:

Jutros u četiri sata smo došli i svi su već legli, ja sam morao nešto do grada. U Zadar krećemo sutra u 17 sati čarter letom. Drago mi je čuti da će dvorana Krešimir Ćosić biti popunjena, a Zadar nam je ujedno i dužnik iz prvog dijela sezone kad su nas pobijedili u Pioniru, jedino smo od njih do sada izgubili. Dolazimo u kompletnom sastavu igrat će i Facundo Campazzo, koji nije jučer igrao u Tel Avivu, naime, pravo nastupa u Euroligi imat će 1. ožujka. Što se Zadra tiče, nema veze što nisu primili plaće, jer ako bude puna dvorana oni će igrati kao da su dobili dvije plaće unaprijed! Gostovanje u Zadru je uvijek teško, publika tamo razumije košarku i zna napraviti dobar ambijent, tako da očekujem jednu kvalitetnu utakmicu. Mi igramo odlično, imali smo nekoliko kikseva što je i razumljivo jer je dugačka sezona, i utakmice se igraju svaka dva do tri dana, rekao je Ilić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...