Grad Zadar u subotu otvara svoj prvi senzorički park na Vruljici

Omiljeni zadarski park Vruljica, postao je prvi zadarski senzorički park za igru i zabavu za svu djecu! Jedinstveni i, u punom smislu riječi, inkluzivni koncept igrališta u kojemu djeca i mladi postižu iskustveno, cjelovito i socijalno učenje. Prostor parka pomno je osmišljen tako da svojim elementima i sadržajem omogućava učenje kroz osjetila potičući djecu i mlade na kretanje, razvijanje pažnje i stimulaciju osjetilnih sustava koristeći igru kao osnovni medij za učenje.

Kroz projekt Inclusive Play park je opremljen s preko novih sprava za igranje u kojima će sva djeca moći uživati, a posebice djeca s teškoćama u razvoju, koja će po prvi puta u svome gradu moći uživati u ljuljačkama, koristiti vrtuljak i druge brojne sprave za igranje, posebno prilagođene baš njima po najvišim standardima sigurnosti i kvalitete! Time park Vruljica postaje prvo zadarsko inkluzivno igralište za svu djecu, a igra postaje dostupna svima!

Dođite i družite se s nama na otvorenju novoopremljenog senzoričkog parka Vruljica – u ovu subotu, 11.02.2023., od 10 do 13 sati! Dok čekamo da nam se park ponovno zazeleni i trava izraste, zasadite s nama aromatično bilje, igrajte se te isprobajte nova igrala uz veselu atmosferu i aktivnosti za najmlađe!

O projektu

𝘎𝘳𝘢𝘥 𝘡𝘢𝘥𝘢𝘳, 𝘶 𝘶𝘭𝘰𝘻𝘪 𝘷𝘰𝘥𝘦𝘤́𝘦𝘨 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘯𝘦𝘳𝘢, 𝘴𝘶𝘥𝘫𝘦𝘭𝘶𝘫𝘦 𝘶 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘦𝘥𝘣𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘢 𝘱𝘰𝘥 𝘯𝘢𝘻𝘪𝘷𝘰𝘮 „𝘐𝘯𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷𝘦 𝘗𝘭𝘢𝘺“, 𝘬𝘰𝘫𝘪 𝘫𝘦 𝘴𝘶𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘳𝘢𝘯 𝘶 𝘰𝘬𝘷𝘪𝘳𝘶 𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘳𝘦𝘨 𝘐𝘗𝘈 𝘗𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘬𝘰𝘨𝘳𝘢𝘯𝘪𝘤̌𝘯𝘦 𝘴𝘶𝘳𝘢𝘥𝘯𝘫𝘦 𝘏𝘳𝘷𝘢𝘵𝘴𝘬𝘢–𝘉𝘰𝘴𝘯𝘢 𝘪 𝘏𝘦𝘳𝘤𝘦𝘨𝘰𝘷𝘪𝘯𝘢-𝘊𝘳𝘯𝘢 𝘎𝘰𝘳𝘢 𝘻𝘢 𝘳𝘢𝘻𝘥𝘰𝘣𝘭𝘫𝘦 2014. – 2020. 𝘶𝘬𝘶𝘱𝘯𝘦 𝘷𝘳𝘪𝘫𝘦𝘥𝘯𝘰𝘴𝘵𝘪 948.203,05 𝘌𝘜𝘙, 𝘰𝘥 𝘤̌𝘦𝘨𝘢 𝘣𝘶𝘥𝘻̌𝘦𝘵 𝘎𝘳𝘢𝘥𝘢 𝘡𝘢𝘥𝘳𝘢 𝘪𝘻𝘯𝘰𝘴𝘪 394.563,00 𝘌𝘜𝘙. 𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵 𝘴𝘦 𝘴𝘶𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘳𝘢 𝘴𝘳𝘦𝘥𝘴𝘵𝘷𝘪𝘮𝘢 𝘌𝘍𝘙𝘙 𝘪 𝘐𝘗𝘈 𝘐𝘐 𝘧𝘰𝘯𝘥𝘰𝘷𝘢 𝘌𝘶𝘳𝘰𝘱𝘴𝘬𝘦 𝘶𝘯𝘪𝘫𝘦 𝘶𝘻 𝘴𝘵𝘰𝘱𝘶 𝘴𝘶𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘳𝘢𝘯𝘫𝘢 85%.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...