Odlični rezultati članova AŠK Zadar na PH za mlađe juniore i juniorke: Kate Nižić osvojila srebro u troskoku, Emilio Pucar brončani

Na prvenstvu Hrvatske u dvorani za mlađe juniore i juniorke, održanom u Zagrebu 21. siječnja, nastupilo je i pet članova Atletskog športskog kluba Zadar koji su postigli odlične rezultate.

– U konkurenciji mlađih juniora u troskoku nastupio je Emilio Pucar i s rezultatom 12,16 m što je njegov novi osobni rekord u dvorani osvojio 3. mjesto i brončanu medalju. U konkurenciji mlađih juniorki u troskoku Kate Nižić je s rezultatom od 11,23 m što je njen novi osobni rekord u dvorani osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju, dok je u istoj disciplini odličan rezultat postigla Tamara Jurešić osvojivši s rezultatom 10,97 m što je također njen novi osobni rekord u dvorani 4. mjesto, Tamari je do 3. mjesta i brončane medalje nedostajalo samo 5 cm. U bacanju kugle (3 kg) Anita Odžaković je osvojila 4. mjesto bacivši kuglu do 13,39 m, a Marta Golem je s rezultatom 9,77 m njen novi osobni rekord u dvorani osvojila 11. mjesto, izvijestili su iz Kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...