Judo klub Zadar uspješan na Božićnom turniru u Splitu, Ante Zanki: “Imamo darovitu generaciju!”

U Splitu je održan Božićni judo turnir na kojem je nastupilo 344 natjecatelja iz 20 klubova. U maloj dvorani na Gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i mlađih kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio s ukupno 37 natjecatelja, predvođenih trenerom Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom.

Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 5 zlatnih, 8 srebrnih i 9 brončanih medalja, te su u konačnici zauzeli treće mjesto u ukupnom poretku klubova. Glavni trener i predsjednik Judo kluba Zadar, Ante Zanki u budućnosti se nada i puno ozbiljnijim rezultatima, te dodaje:

– Pojavile su se nove darovite generacije uzrasta od 10 do 13 godina, i to kod dječaka, uostalom, kao i kod djevojčica. Vjerujem kako ćemo kroz tri do četiri godine proizvesti desetak kvalitetnih boraca, od kojih u doglednoj budućnosti možemo očekivati i puno ozbiljnije rezultate. Planiramo i dalje kontinuirano i sustavno raditi , želimo najprije na državnoj razini doći do zapaženih rezultata, kasnije i na međunarodnoj sceni, kazao je Zanki.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...