Ekonomska škola bila domaćin 1. Međužupanijskog stručnog vijeća u obrazovnom sektoru Ekonomija, trgovina i poslovna administracija

Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar u četvrtak, 8. prosinca 2022. bila je domaćin 1. Međužupanijskog stručnog vijeća za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju u obrazovnom sektoru Ekonomija, trgovina i poslovna administracija – podsektor ekonomija u ovoj školskoj godini.

Voditeljica Međužupanijskog stručnog vijeća, Anita Kocman, dipl. oec. organizirala je stručni skup na kojem je sudjelovalo 19 nastavnika ekonomske skupine predmeta iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Nastavnici su pratili predavanja slijedeća predavanja: Povezanost odgojno-obrazovnih ishoda i praćenja učenika – mr.sc. Sanja Arambašić i mr. sc. Antonija Čalić iz Ekonomske i upravne škole Osijek; Darovitost u inkluzivnom obrazovanju – stanje i perspektive – izv. prof. dr. sc. Matilda Karamatić Brčić, Sveučilište u Zadru, Odjel za pedagogiju; Primjer dobre prakse e-Twinning projekt Blago zvano voda – Martina Jerković. univ. spec. oec, Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš.

Sudionici skupa sudjelovali su i u zanimljivoj radionici Modularni strukovni kurikulumi u ustanovi koju je održala Zdenka Sršen Juričević, dipl. oec., ravnateljica Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar.

U prethodnoj školskoj godini održana su tri Međužupanijska stručna vijeća u organizaciji naše Škole kojima je nazočilo 75 nastavnika i 13 predavača. Zahvaljujemo svim sudionicima i predavačima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...