Postani dio mladog tima s vizijom: Falkensteiner Guest Engagement Center traži baš tebe!

“Mi smo mladi tim s vizijom”, kaže Bruna, koja zajedno s Tenom i Josipom karijeru gradi u Falkensteiner Hotels & Residences. Što im je zajedničko? Jedan dio svog puta u renomiranoj hotelskoj kući proveli su u Guest Engagement Centeru (GEC). Kako kažu, tamo su dobili sve što im je bilo potrebno da budu najbolji u svom poslu uz sjajnu atmosferu i divne kolege.

– Ekipa je super, a mentori odlični. Motiviraju nas i pomažu u radu. Daju nam smjernice kako bi što bolje odradili svoj posao”, kaže Tena iz Zagreba, koja je karijeru u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera počela na recepciji, a danas radi na rezervacijama.

Moderno radno okruženje, cjelogodišnje zaposlenje, smještaj za zaposlenike, fleksibilni sati rada, aktivno korištenje i usavršavanje stranih jezika, 25 dana godišnjeg odmora – ovo je savršena prilika za proaktivne mlade ljude!

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

 

Podrška u svakom smislu

Josip je svoj put u Falkensteineru započeo je u Guest Engagement Centeru, a danas karijeru gradi u online teamu. S novim radnim mjestom došli su novi izazovi koje je brzo savladao.

– Iako sam mislio da nisam dovoljno tehnički potkovan za poziciju na koju sam namjeravao prijeći, shvatio sam da se uz podršku kolektiva može svladati svaki poslovni izazov i danas sa zadovoljstvom radim svoj posao, rekao je Josip.

Tome svjedoči i Bruna koja je prije tri i pol godine došla u Hrvatsku iz Italije. Danas je team leader u Guest Engagement Centeru i uživa u svom poslu.

– Radna atmosfera je ugodna, uglavnom su to mladi ljudi koji vole učiti komunicirati. Veseli me što mogu pomoći i biti im podrška, kazala je Bruna.

Falkensteiner Club Funimation Borik

 

Osjećaj zajedništva, ugodno okruženje i podrška

Falkensteiner Hotels & Residences zajedno s tvrtkom FMTG Development i turističkim savjetovanjem Michaeler & Partner dio je FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, jednog je od turističkih lidera u privatnom vlasništvu koji posluje u sedam europskih zemalja. Kako bi ostvarili partnerski odnos sa zaposlenicima u Falkensteineru sustavno usavršavaju posebne programe koji uključuju cijeli niz pogodnosti, edukacija i motivacijskih metoda.

– Uz sve navedeno, dodatna motivacija mi je tim koji je stvarno fantastičan i mogu reći da nisam stekao samo kolege već i prijatelje za cijeli život, zaključio je Josip.

Ali to nije sve! Tu su pojedinačne i timske dodatne pogodnosti uključujući i zajednička okupljanja i team buildinge te posebno prilagođene cijene smještaja i ostalih usluga u hotelima – cijeli je niz prednosti rada u Falkensteineru, tvrtki kojoj su zadovoljni zaposlenici oduvijek na prvom mjestu.

Više informacija saznajte na Falkensteiner web stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...