Odbojkaši Zadra u Višnjiku traže prve bodove, Masnić: “Moramo biti bolji na prijemu servisa!”

Nakon dva uvodna gostujuća poraza odbojkaša Zadra u Superligi PH (Ribola Kaštela i Medicinar Zagreb), igrači Marina Masnića sljedeće nedjelje 16. listopada u 15 sati u dvorani 4 ŠC Višnjik dočekuju Rovinj. Superliga broji 12 klubova, samo posljednjeplasirana momčad ide u kvalifikacije i u borbu za ostanak.

Marin Masnić, 39-godišnji stručnjak koji već osamnaest godina vodi zadarske odbojkaše, smatra kako moraju poboljšati koncentraciju kod prijema servisa da bi upisali prve prvenstvene bodove.

Momčad Rovinja igra gotovo u istom sastavu kao i lani, doveli su dvojicu novih igrača iz Srbije, radi se o dosta iskusnoj ekipi, mislim da im se dobrom igrom možemo suprotstaviti i u konačnici doći do pozitivnog rezultata. Prije svega moramo biti koncentriraniji na prijemu servisa, kao i na neobaveznu igru bez lopte. Govorim to iz razloga, jer smo u prva dva kola bili dosta odsutni na terenu, događale su nam se pogreške koje se seniorskim momčadima nikako ne smiju dešavati. Moramo biti fokusirani na utakmicu, jedino tako možemo doći do bodova na radost svih naših simpatizera, zaključio je Masnić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...